62Damrak Plus

In onze visie heeft de boekwinkel een unieke functie richting haar consument en reikt deze functie verder dan het product boek. Meer en meer zullen boekhandels transformeren naar winkels waarbij het product boek centraal staat, maar omgeven wordt door producten die de consument logischerwijs ook zou willen kopen bij haar boekhandel. De mogelijkheden zijn onbeperkt, maar waar vind je dit soort merken en in hoeverre mag je aan dit soort producten reële verkoopverwachtingen koppelen.

62Damrak PLUS richt zich op het aanbieden en onderhouden van PLUS-assortimenten richting de boekhandel en richt zich daarbij vooral op onderscheidende en innovatieve merken. Merken die vanuit hun eigen bestaan op zoek zijn naar continue vernieuwing en zich daarmee een permanente plek in de winkel kunnen verschaffen, omdat ze helpen de boekhandel sterker te profileren en consumenten aan zich te binden.

Mail voor een afspraak, advies, idee of product op maat.

BAZA SEEDS

Seeds & Garden
close
Helemaal hip op dit moment is het kleinschalig tuinieren, op balkon, terras of patio. We kennen al de "vierkante – meter – tuin". Nu nog handzamer, in meeneem-formaat. Leuk om cadeau te doen, en nog leuker op te krijgen.

De collectie Seeds & Garden en Seeds & Gifts bestaat uit gemakkelijk te kweken gewassen, met zaden van biologische teelt; zelfs de aarde is bio-gecertificeerd.

Ook heel leuk voor kinderen, om in het klein kennis te maken met de kleine wondertjes van de natuur!

BAZA SEEDS

Seeds & Wishes

BAZA SEEDS

Seeds & Cooking

Räder

Räder

Räder